Vores passion
Meyland Mad er et cateringfirma, hvis vision er at lave mad til alle og enhver og til et hvilket som helst arrangement eller selskab.Marie Meyland som er ejer og stifter af Meyland Mad, ejer sideløbende grillstedet Steff’s Place i Nørre Snede og det var også her idéen til opstart af cateringfirmaet udsprang.

I begyndelsen leverede Meyland Mad hovedsageligt skolemad til en nærliggende skole og har leveret mad til enkelte private selskaber.Meyland Mad lægger stor vægt på at alt maden bliver lavet fra bunden og af kvalitetsråvarer. Derudover er folkene i firmaet helt igennem alsidige og bestræber sig altid på at tilpasse sig kundens behov, ligegyldigt om det er et privat selskab på blot 10 personer eller et firmaarrangement med flere hundrede deltagende.En anden vigtig værdi ligger i, at Meyland Mad handler lokalt. Dvs. at alle de råvarer, som kan fås i de lokale dagligvarebutikker i Nørre Snede, bliver købt der.

Firmaet er også sponsor for den lokale håndbold- og fodboldklub.Som Marie Meyland selv vil beskrive Meyland Mad, er det et cateringfirma, hvor maden er lavet med sjæl og kærlighed, uden begrænsninger.